orkar inte

orkar tyvärr inte skriva idag, är på dåligt humör så ja. skriver kanske ikväll om det har blivit bättre då...
puss (K)

träningsvärk!

har sån jävla träningsvärk asså, kom knappt upp ur sängen imorse och har gått som en jävla gammal kärring hela dan idag i skolan! urk på de, och urk på skolan redan tröttnat efter en dag, tyckte de skulle bli lite kul att börja men nae nu har jag ångrat mig, seegt som fan och omogna jävla 7:er som kommit upp nu med! fy! menmen får väl försöka stå ut... nu sitter jag här och funderar på om jag ska rensa min garderob eller inte (a) höhö. får väl se hur de blir med det ska ialla fall hämta mig en glass och lägga mig i sängen och kolla på film hihi, sjukt trött är jag! så hoppas jag adam kommer lite senare sen! :)<3 men ne nu vill jag ha glass så ska träla mig ner för trappen nu tänkte jag! skriver nog senare ;D
pusss! (K)

blev två snygga bilder med HAHAHAHAH ;)

                                       



.

okej som ni märker är jag inte så bra på rubriker höhö, men ialla fall kom hem för ett tag sen har vart i linköping på uttagning som jag skrev igår, och ja det gick väl sådär, skente 3 KILOMETER inomhus! :o 15 varv runt en jävla bana på tid! och jag som inte har sprungit nått på hela sommaren dog ju nästan :o men ja klarade det iaf, på 17 minuter höhö. ;D
nu har jag duschat och väntar på att klockan ska bli halv 6 så jag kan åka ner och jobba så det är gjort.. urk orkar inte jobba nu faktist, men hoppas det går snabbt idag för efter jobbet kanske jag ska träffa adam hihi! (a) <3 puss på det!
skola imorgon med, redan! sommaren har ju gått sjuuuuukt snabbt och har inte hänt så mycket som vanligt här i boxholm, menmen har umgåtts med bra folk ialla fall! :) nu blir det lite film innan jobbet!

puss! (k)

trött.

iiiihhh jag är trött men väntar på att adam kanske ska komma, hoppas påt ialla fall! :) upp tidigt imorgon med åker härifrån vid kvart över 11 östgötauttagning i linköping vid 1 , fy vad jobbigt :o nervös är jag med, har inte rört en innebandyklubba sen säsongen slutade och inte sprungit på hela sommaren, shit hur ska det här gå liksom!! :O önska mig lycka till! (Y) ajja ska lägga mig och kolla på skärgårdsdoktorn nu!
puss på er (K)

bilderna är från igår! ;D


                      

:)

ska ut med julia nu vi ska nog hyra film sen hem och mysa bara :) jag älskar dig gumman!
mobilen är med, ring! (Y)
btw; gammal bild


ska ut med julia nu vi ska nog hyra film sen hem och mysa bara :)   jag älskar dig gumman!  mobilen är med ring! (Y)    btw; gammal bild!  

-

okej nu ska jag försöka mig på det här med blogg men kommer nog inte gå så bra, kommer inte orka skriva så mycket men ska försöka ialla fall.
igår fredag fest i sjögarp alla nyblivna 9:or hihi, men var annat folk där med riktit trevligt var de faktist! träffa folk man inte träffat på hela lovet, riktit nice höhö :) åkte väl hem redan vid halv 1 eller något för var någon som inte mådde så bra, hmm ;) syster kom och hämtade oss, så åkte vi till tranås och hämtade adam pl och jim för dom hade missat tåget och skulle cykla hem så jag tyckte synd om dom och bad syster hämta dom och hon var snäll och gjorde de! ;D stod lite utanför palace när vi kom till bx sen gick jag hem och så kom adam till mig, han sov här sjuuuukt mys! du är bäst. tack alla för kvällen! (a)
idag blir det nog lugnt träffa julia senare får väl se vad de blir. :) ajja nu ska jag nog hoppa in i duschen höhö, skriver väl senare om jag orkar ;D

pusssssssssss! (k)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0