30/6

idag sover vi första natten i nya lägenheten, så bor från och med nu på Martinvägen 14A hihi läskigt nedå men jo lite haha, har ju aldrig flyttat så är lite ovant nu innan man vänjer sig :)
Slutade iallafall halv1 typ idag då åkte jag och julia till timmerö hann väl sola en halvtimme kanske sen var hela himlen full med moln, sjäääälvklart ska det bli så att när jag väl har tid och sola så är det fan ingen sol jävel. haha. galen japp. vill ju bli brrrun
efter timmerö var det bara att dra hem och packa det sista sen lasta alla grejer köra till lägenheten och packa upp, har packat upp alla kläder änsålänge det viktigaste hihi. imorgon blir det väl resten.

nu ska jag göra mackor tills imorgon sen sooova ! godnatt :)

27/6

denna måndag spenderade jag på svartåvallen, sommarjobbar där andra veckan nu alltså sista veckan. SKÖNT ! sen har jag äntligen sommarlov på riktigt hihi. var väldigt seeegt att jobba idag, först för att jag var såå sjukt trött sen för att det var så sjuuuuuukt varmt, fyfan alltså, och vi skulle sätta upp mål mitt i värmen. svimmade nästan. men det gick bra tillslut!
tänkte slänga in lite bilder från helgen, märkte att det var väldigt nåra haha men men!




Sötis Toris ! <3














de var dom jag hade ifrån Midsommar!



avslutar med en mys bild på adam och diesel, från en dag på sjön !


26/6

först och främst GRATTIS julia gumman och lollo som fylller idag! hoppas ni båda får en braaa dag! <3

min helg då, firade ju midsommar uppe i Mo, det var ruuuligt ! åt god mat, körde femkamp, tipspromenad, drack lite och hade det mys ! så en väldigt lyckad misommar :)
igår kollade vi på volleybollen i timmerö, as gött när solen var framme! på kvällen var vi hemma hos mig, jag och fina vännor! grillade, drack, spelade spel och hade det gött :D asss nice! tack alla <3

idag har jag solat lite, varit ute med tindra och snart ska vi ner till nya lägenheten och fixa lite sen drar jag till garaget och städar! kvällen spenderar jag nog med adam om han kommer hem tidigt från göteborg. :)

bilder från helgen kommer ikväll eller imorgon.


Midsommar

snart kommer adam och hämtar mig då åker vi upp till Moo med tora och eddie! vi ska sova i husvagn hos adams mormor och morfar.
Imorgon firar vi midsommar uppe i Moo med hela adams släkt! treeevligt :) får se om vi stannar där över natten imorgon också.
På lördag blir det åka hem iallafall och kolla volleyboll sen hoppas jag på fest på kvällen!

bloggar mer när jag kommer hem!

ha en trevlig midsommar! PUSSS!

23/6

äntligen! har jag fått min blogg fixad, TACK TACK TACK gabriella!
kolla gärna in hennes blogg, http://gabriellakalen.blogg.se/



så nu kan jag alltså börja blogga igen! har jag kanske sagt några gånger att jag ska men nu ska jag det haha. med ny design och header blir det mycket roligare (a)

kom precis hem från linköping, jag och mamma har handlat grejer till lägenheten, juste har inte skrivit det här. vi ska flytta, börjar flytta imorgon redan. till Martinvägen 14a! ska bli ruuuligt, lite läskigt med haha.. har aldrig flyttat förut. aja handlade massa fint på ikea, sen råkade jag köpa ett par jeansshorts, en t-shirt, två par örhängen och två ringar hihi. :)

nu ska jag duscha!




RSS 2.0